”Tillsammans i många år, men inga barn eller stämpel i passet. Vad man ska göra – att lämna eller stanna?”

Jag är 26, jag bor med en kille (han är två år yngre) och hans mormor. Vi träffas från skolan, för två år sedan samlades. Han vill inte gifta sig (”Stämpeln i passet förändrar ingenting”) eller att få barn (”Jag är fortfarande liten”). Och jag vill ha allt detta sedan 17 års ålder, förlorat med honom i 9 år. Jag arbetar efter tre dagar, fria dagar består av rengöring, matlagning och tvätt. Varje gång jag tänker: Jag kommer att göra om allt på morgonen, och sedan tar jag hand om självutveckling, men i slutändan blir jag trött så att det inte finns mer styrka kvar för någonting. Jag ägde inte rum i min karriär: på en gång gick jag in i det ekonomiska företaget för företaget med en flickvän. Jag har ett gäng komplex. Jag känner mig onödig i huset: hans mormor överför killen saker för mig, jag förbereder mig för att hans middag ska arbeta – hon kastar upp och sätter henne. Jag förstår allt: För tre år sedan dog hon, hon fokuserade på sitt barnbarn, men vad ska jag göra? Lämna och hyra en lägenhet? Det är skrämmande att ta ett steg in i det okända, och killen kommer inte att släppa mig. Han kontrollerar mig i allt, kräver att jag ständigt rapporterar: Jag kom till jobbet, kom in i tåget. Säg, han är orolig. Jag känner mig underlägsen, ful (efter en dag på jobbet – väskor under mina ögon), slav – han sätter all min lön i sin plånbok. Det finns inga barn, mina bostäder också, i huset är jag en tjej på språng, jag kommer inte att byta jobb. Jag förstår inte hur jag tillbringar ditt liv så medioker. Vad är fel med mig och vad jag ska göra härnäst?

Alena, ditt liv är inte över, du försöker bara i apotekpotensmedel.com olika vardagssituationer, få erfarenhet. Allt är bra med dig, allt är så, du går bara igenom testet för att bestämma dina livsvärden. Vissa människor har plågats hela livet, men tänker inte på vad som är fel och är rädda för att ändra något, du försöker revidera resultaten av din upplevelse.

Det är viktigt att förstå vad du vill ha från förhållandet, vilka känslor du känner för din partner. Han kan bete sig i enlighet med sina idéer och önskningar, men du måste bestämma och ordna prioriteringar.

Du skriver att du är rädd för att gå in i det okända, men att du menar med det? Du har arbete, hyra en lägenhet är inte ett problem, för att informera dig om att du vill bo separat – din rätt. Så du har tid för dig själv och din utveckling.

Vet din pojkvän om ditt känslomässiga tillstånd? Du erbjöd honom att ändra något i ett förhållande? Han själv vill knappast förändra något: han lever för nöje, två kvinnor tävlar för att tillfredsställa hans behov. Tanken på att bryta upp är rädd, men varför bestämde du dig för att han inte skulle släppa dig? Vad kan han göra?

Han ber dig att rapportera om varje steg, för utan dig kan det inte, eller för att han är nöjd med att du uppfyller hans önskningar? Tror du på hans "vård"? Varför fortsätter du att spela dessa spel? Varför behöver du uppfylla hans nyanser om du förstår deras meningslöshet? Varför lägger killen din lön i sin plånbok? Han tar det inte bort från dig – du själv ger det.

Från alla ovanstående kan vi anta att du har en viss uppfattning om beteendet hos en man och en kvinna i ett förhållande, ett visst manus. Du kan leva hela ditt liv enligt de regler som föreslås av andra människor, eller så kan du ta en chans och spela ditt eget alternativ. Det är inte nödvändigt att lämna – till det första du kan försöka motstå, sluta gå med på de föreslagna reglerna.

Nu kokar du inåt, men delar inte din missnöje med din partner. Du är rädd att han kommer att vara missnöjd och delas med dig? Men medan du tyst lider, kan han inte förändra och växa upp, han behöver inte göra ett val – om han ska ge upp sin komfort och uppfylla dina förfrågningar eller lämna allt som det är.

Konflikter och gräl hjälper till att klargöra relationer och positioner i familjen, men innan du går in i dem är det viktigt att tydligt förstå vad du vill och vilket pris som är redo att betala för det.

コメントする

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です